Solbriller.com

Bruk mer hjemmetester – spar tid og fjern mistanke

I pandemien vi lever i nå, kvier legekontorer og leger for å ta i mot fysisk besøk. Derfor har de kommet med nettleger og e-konsultasjon. Men det er ikke alle av oss som er like komfortable med å benytte seg av internett for å ha en time hos legen sin. Dette er meget dumt fo de som mistenker at de muligen er smittet av en eller annen sykdom.

Noen sykdommer er det mulig å kunne skaffe seg selvtestere, så kalte hjemmetester. Det er alt fra vanlige allergi tester, graviditetstester til tester for kjønnssykdommer. Alle disse testene er det mulig for enhver å få tak i, enten på apotek eller via nettbutikk/nettapotek.

Ved å ha tilgang til slike hjemmetester kan det gjøre livet ditt og ikke minst legens litt lettere. Tid spares ved å ikke måtte ta turen til legekontoret, sitte å vente, også få konsultasjonen. Selvfølgelig er det en del andre sykdommer som man må fysisk til legen for på grunn av behov for analyse på laboratoriet. Hjemmetester er også en bra ting for de som kanskje er litt flau over å ta det opp med legen at de muligens er blitt smittet med kjønnssykdom. Ved å benytte seg av hjemmetester for kjønnssykdommer så slipper man denne flaue situasjonen. Men må du til legen så bør du vite at legen har taushetsplikt uansett.

Er ofte billigere

Hjemmetester koster ikke mer enn vanlig konsultasjon hos fastlegen. Ofte er det mye billigere, da med tanke på både tid og penger man bruker på å komme seg til legen og hjem igjen. Med hjemmetester kan man enkelt bare gå inn på apoteket, kjøpe det man skal ha og gå ut igjen. Det kan også oppleves som flaut å be om en test for kjønnssykdommer over disk på apoteket, men da er løsningen nettbutikk. Bestill enkelt og raskt fra mobilen eller laptop, betal med bankkort også bare vente. Om man er redd for at testene sendes med merking og emballasje som forteller at det er tester for kjønnssykdommer i pakken, så kan du ta det helt med ro. De aller fleste hjemmetestene som folk kjøper via nett vil bli tilsendt kundene på en sikker og diskre måte. Har du en nysgjerrig nabo som elsker å snoke i postkassen, så trenger du ikke å være bekymret for at han/hun skal se hva den lille pakken inneholder.