Solbriller.com

Forbrukslån til refinansiering

Du kjenner kanskje til problemet med at gjelden på kredittkortene vokser litt for fort? Renten er høy og da kan det bli et problem å få betalt ned på det du har utestående. Om du samtidig har et eller flere smålån, så begynner det å bli en del penger totalt i renter hver måned som du må betale i tillegg til avdragene. Dette skyldes at smålån ofte også har en veldig høy rente, det er faktisk ikke uvanlig å måtte betale mer enn 25% i rente på lån av denne typen.

Samle all gjeld på ett sted

Ved å refinansiere gjelden og samle alt du skylder i et større lån, så kan du spare inntil 10% i rente og det vil gi deg mer penger å rutte med per måned. Kanskje du da kan øke avdragene litt, slik at du får nedbetalt det skyldige beløp så raskt som mulig. For det er selvsagt også viktig å få med seg at når du refinansierer kredittkortgjeld så blir du ikke gjeldfri. En av de andre store fordelene med refinansiering er at du får samlet gjelden i ett lån til en lavere rente og kan således nøye deg med å forholde deg til en bank fremfor flere ulike långivere og kredittkortselskaper. Vi har funnet frem til en låneagent som er et godt alternativ når du skal refinansiere.

Zen Banking

Hos Zen Banking kan du søke om lån til refinansiering og låne inntil kr 500 000. Zen Banking jobber sammen flere banker og finansierings-selskaper og din søknad vil derfor blir vurdert hos alle disse. Dette gir deg bedre mulighet for å få et godt tilbud til en lavere rente uten noen ekstra kostnad for deg. Når du har mottatt tilbud om lån fra de av bankene som mener de kan tilby deg å refinansiere gjelden din, så kan du sammenligne disse og finne frem til det rimeligste lånet. Et lån hos Zen Banking kan nedbetales over 15 år og den laveste renten ligger på rundt 7,9% nominell. Den eneste ulempen hos Zen Banking er at du må ha fylt 25 år for å kunne søke om lån.