Solbriller.com

Noen av fordelene med et kredittkort

Du har kanskje stilt deg selv det spørsmålet flere ganger. Hva skal jeg med et kredittkort? Nå kan du også sette inn penger på nettcasino ved hjelp av slike betalingskort. Vi kan prøve å hjelpe deg med et svar, ved å fortelle litt om de fordelene det er med et plastkort.

Rentefri betalingsutsettelse og gode rabatter

Et kredittkort kan brukes som betalingsmiddel og du slipper dermed å ha med deg kontanter eller spekulere over om du har penger nok på bankkortet ditt. Bruker du bankkortet ditt når du er ute og handler, så kan du kun bruke det beløpet som står på kontoen fra før av. Med et kredittkort kan du handle innenfor den kredittrammen du har fått tildelt og betale beløpet tilbake på et senere tidspunkt. Du kan f.eks. benytte deg av spesielle tilbud som du kanskje ikke har penger til akkurat der og da, men med kredittkortet får du inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. I praksis betyr dette at du låner penger av kortselskapet i 50 dager uten det koster deg noe.

Reiseforsikring inkludert i kortet

Når du er på ferie eller på en liten tur til utlandet, så slipper du å tenke på valuta og kontanter. Alt er samlet i et kort og du kan bruke både Visakort eller Mastercard over hele verden. Totalt finnes det mer enn 32 millioner brukersteder for disse to korttypene. Mange kortselskaper tilbyr også reiseforsikring som en del av kredittkortet. Denne trår i kraft om du bruker kortet til å betale minst 50% av det reisen koster. Vilkårene for reiseforsikringen på ditt kort finner du på nettsiden til kortselskapet ditt.

Og når vi nå er i gang med å prate om ferie, så er det ofte slik at du må bestille hotell/leilighet og kanskje til og med bil på forhånd. Mange hoteller krever et depositum når du gjør en booking, og bruker du et vanlig bankkort til dette så vil pengene bli trukket fra kontoen din umiddelbart etter at du har bekreftet reservasjonen. Men med et kredittkort vil hotellet bruke kortet som garanti, og du har derfor samme beløp til rådighet. Med andre ord så må du ikke betale noe på forskudd, bare husk at alle pengene du bruker på kortet ditt skal betales tilbake.