Solbriller.com

Det du må huske på når du handler klær og sko til barn på nett

Det kan være en skikkelig utfordring å handle klær og sko til barn, både med tanke på størrelser og den generelt begrensede tålmodigheten til både små og store barn. Derfor er det også fristende å handle denne typen produkter på nett, der det er mulig å ta seg god tid til valg av både modell og størrelse. Samtidig er det mulig å bomme på enkelte ting – så pass på å følge godt med.

De vanskelige størrelsene

Valg av riktig størrelse er sannsynligvis en av de største utfordringene når du skal handle sko og klær til barn. For voksne er det i mange tilfeller lett å kjøpe akkurat riktig størrelse kun basert på erfaring med et passformen til et gitt merke, men det er mye vanskeligere når det gjelder barn.

Ha som utgangspunkt alltid å dobbeltsjekke oversikter med mål og størrelse, uansett om du handler bikini barn, joggesko til barn eller noe helt annet. Størrelsene kan faktisk variere i mye større grad enn for voksne, med tanke på ulike tolkninger av brede aldersintervaller som for eksempel 3-4 år.

Litt ekstra ro med gode returordninger

Høy andel returer er en voksende utfordring for mange nettbutikker, men når det gjelder innkjøp til barn er det viktig å kunne benytte seg av slike ordninger. Det er jo ikke bare størrelsen som kan være feil når du vel får produktet i posten, kanskje har barnet helt endret mening om favorittfarge i løpet av de siste par dagene?

Derfor er de helt avgjørende å passe på å velge en nettbutikk med gode ordninger for retur og åpent kjøp. Vær ekstra forsiktig med de mange litt mer obskure nettbutikkene som bare er en front for direkteforsendelser fra store lagre i Kina – velg heller en aktør med fokus på det norske markedet. Da kan du handle klær og sko med litt mer ro.