Solbriller.com

Hvordan få beste rente på lån til drømmebilen?

I dagens samfunn er det ikke mangel på lånetilbydere til all verdens betingelser og ikke minst renter. Forbrukslån og kredittkort har blomstret voldsomt opp de siste årene, likeså har flere TV-kanaler belyst problemene disse useriøse aktørene utløser med programmer som for eksempel: Luksusfellen. Mange sliter økonomisk i Norge og svært mange har 0 kr igjen på konto rett før neste lønning. Et kortsiktig tiltak kan være å ta et forbrukslån når man for eksempel må bytte bil. Dette vil være svært uklokt. Ønsker man nemlig å bytte ut sin gamle bil, er det sterkt anbefalt å ta opp et lån til de som har spesialisert seg på nettopp billån.

Det gjelder flere banker, men de har en lei tendens til å prakke på kunden et hav av dyre produkter. Man kan gjerne bli lokket inn til en bank med en lav rente – også kjent som lokkerente – men så skal de prakke på deg forsikring, huslån osv. Nei, da er det bedre å ta opp lån til en ren billånstilbyder som holder fokus på kundeopplevelsen og stabile lave renter.

Ikke la deg friste av raske penger!

Det gjelder også ved kjøp av båt, caravan og MC. Ikke la deg friste av disse pengegriske forbrukslånene som sender familier ut i unåde til skyhøye renter. Og har man først begynt å benytte seg av forbrukslån er det lett å falle for fristelsen nok en gang, og man havner inn i den mørke dal, der selv sollyset ikke slipper inn på kropp og sjel.

Selg den gamle bilen!

Har man en bil og selge, så anbefales det å bruke all den kapitalen man får fra salget på den nye bilen. Det gir nemlig lavere rente. Og de fleste aktørene i bransjen differensierer mellom 0 %, 20 % og 35 % egenkapital. Makter man å hoste opp 35 % egenkapital får man billån til svært gode betingelser. Ja, ikke langt fra huslånsrenten. Og da er det viktig å påpeke at man ikke bør falle for fristelsen ved å bygge billånet inni huslånet. Da øker man bare huslånet, uten at man faktisk betaler ned bilen før huslånet er nedbetalt, og det tar gjerne 30 år. Og bytter man bil, henger billånet igjen i huslånet – og hvem ønsker vel det?

Spar opp penger

Spar opp penger om du ikke har bil og selge, og få deg et hyggelig lån hos en seriøs billånstilbyder. Og gjerne en som har tradisjoner og erfaring tilbake til tiden før krigen, slik at det ikke gir assosiasjoner til en aggressiv døgnflue som ikke ruster seg for årelange kundeforhold – uansett økonomisk uvær. En seriøs og erfaren billånstilbyder vil også veilede deg som kunde til det riktige lånet – som du kan betjene. Det vil være i begge parters interesse. Så ta kontakt og søk om lån til drømmebilen i dag!

5 gode grunner til å søke billån på nett

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID