Solbriller.com

Nettsider til hele familien

Det kan være uoverskuelig å holde styr på et familiehjem med barn, bil og bikkje. Skal man ha forsikring, og i såfall, hvilken? Hvordan varierer man matplanleggingen slik at det både smaker godt, er økonomisk, og gir litt næringsstoffer? Hva med bikkja, hvilket for skal den ha, og hvordan erstatter du tyggelekene den har tygget i stykker?

Kanskje noen i familien trenger nye spill eller film å kose seg med, eller kanskje dere drømmer om å pusse opp. Uansett hva du skulle måtte trenge, finnes der nettsider for deg, trikset er bare å finne dem. En lenkesamling er en fin start. På Lenkeguiden kan du finne lenker til adskillige nettsider, med alt mulig slags innhold. Der er familievennlige kategorier for alt som kan vedrøre deg og din familie.

Siden er et godt arkiv av tips og triks til den moderne familie som ønsker å holde seg informert i alle aspekter av livets behov.

Underholdning

Blant annet finnes kategorien ‘Spill’, med lenker til f.eks sider med nettspill for de yngre, artikler om konsollspill for tenåringer og spilleglade sjeler, casinosider for de voksne… Ja, der er til og med lenker til nettbingo for de eldste!

Om noen i familien liker å se videoer, er der i ‘Film’ kategorien både artige snutter, filmtrailere, og informasjoner omkring diverse filmfestivaler.

Til de yngre, eksisterende eller kommende

Der er ‘Barn og unge’ kategorien med infosider omkring de yngre i familien; både sider de unge selv kan besøke for å få svar på spørsmål som kan oppstå når de vokser, samt sider foreldre kan bruke for å få innsikt i oppdragelse.

Kanskje er der et nytt barn på vei, og da kan kategorien ‘Graviditet’ være nyttig. Der kan dere finne lenker til nettforum for den som er gravid, eller ønsker å bli det. Etter barnet er født, inneholder ‘Graviditet’ kategorien også nettsider for babyforeldre som ønsker å vite mer omkring det å ha en baby, og nettsteder for kjøp av bleier, klær, og diverse annet utstyr man skal kunne trenge til knøttet.

Skulle den gravide stå i den uheldige situasjon at hun ikke ønsker å være det, er der også lenker til nettsider med informasjon både for og imot avslutning av graviditeten; hvilket kan gi mulighet for å ta en veloverveid avgjørelse.

Alt til huset

Hvis det er selve huset som setter tankene i gang, har ‘Hus’ kategorien masse å by på. Her snakker vi hjemmesider for oppussing av kjøkken, kjøp av lamper eller gardiner,  og om du tenker å skaffe deg hytte er der jammen meg en nettside for det også!

Der er også adskillige tjenester som elektriker, anleggsgartner, og skadedyrbekjempere dersom det skulle bli nødvendig.
En lignende kategori er ‘Hjem og familie’, hvor du, i tillegg til å finne håndverkere og hjelp til oppussing, også kan lese om lån og forsikringer som kan bli nødvendige for å sikre at drømmehjemmet holder seg ved like.

Foring av massene

Som tidligere nevnt, kan mat til familien være noe som volder grå hår. I ‘Mat’ kategorien kan der finnes alle mulige nettsteder dedikert til matoppskrifter som kan tilfredsstille enhver sulten mage. Er energien til å kokkelere ikke å finne, finnes der også lenker til diverse spisesteder, matkasser, og cateringfirmaer.

Alt i alt er der alt du og din familie kan få behov for å vite, og siden vokser stadig. Legg den inn i din nettlesers bokmerkeliste slik at du kan vende tilbake igjen og igjen!